zdravim..
omlouvam se za debilni nazev, uz sem z toho celkem zoufalej a todle je odpoved, ktere se mi odstava, zrovna pred chvili mi takle "poradil" kolega v praci

takze mam notes HP dv6500 uz mu tahne na druhy rok, posledni pulrok funguje dosti mizerne (navic taky topi odzacatku na muj vkus jak prase ,ale to je mozna v norme, nevim)
problem je,ze kdyz jsem ho zrestartoval nebo vypnul a zapnul tak ve chvili kdyz se spousti teplomer nabihani windows vista home premium 32bit, tak je rekneme 30% sance na modrou smrt..
po tom co vas notebook potesi modrou obrazovkou nechteji winy nabehnout s tim,ze sou poskozeny a jedine co je mozne je pustit recovery,(ta je v nejakej nouzovem rezimu,ale nelze vni nic krom tohoto procesu delat)
po tom co se notes zrecoveruje se zkusi znovu spustit a opet je rekneme 30% ze se mu to nepovede a hodi bsod.. a proces se opakuje.. velmi prijemne zvlaste kdyz jeden recovery trva treba 20min..

kazdopadne pokud se notes pouze uspava ci hybernuje, problemy nejsou, pokud bezi tak bezi, stalo se tedy pakrat ze hodil bsod i ve winech, napriklad pri pousteni prehravace nebo gamesy, ale to je opravdu vyjimka..

pozdeji jsem zjistil pomoci HDtune,ze disk ma chybne sektory, takze jsem koupil novy s (vyber s pomoci fora,diky )
vcera jsem tam nainstalloval windows vista home premium 64bit (jine installacky sem nesehnal,ale klic tam fungoval, nevim jak aktivace) viz zde http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=75309

no installace sla bezproblemu jen dokud se nenakopirovali z dvd soubory, kdyz se pak ma spusti castecne nainstalleny windows z disku zacne lezt teplomer, zasekne se na jedne pozici a ceka se zhruba 2minuty, pak se notebook restartuje s tim ze hodi klasicky vyber co ma delat, jelikoz se mu nepovedlo se spustit..
kdyz dam normalni zpusob tak se to opakuje,
kdyz dam posledni funkcni konfiguraci tak stejny vysledek
do nouzoveho rezimu winy najedou a vyplivnou,ze v nouzovem nelze win doinstallovat...

takze takle pekne na tom jsem..
omlouvam se za dlouhy post snad ho nekdo precte a nekdo dokonce poradi
predem dikyza odpovedi, karma vas nemine ! i ta realna !