Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: Notebook na kolej

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Notebook na kolej

Ale já neříkám, že to zčásti není i moje osobní pocitová preference, nicméně obecně bych co se odolnosti týče volil spíš IBMka (resp. jejich Tčkovou řadu) než HPčka Nikde jsem netvrdil, že to nepřežije a nemůže přežít Jen že bych raději volil Tčko...

EDIT: Ještě mě tak napadlo k tomu autobusu - nevím, jaký bus má Jakubisko na mysli, nicméně pro pohodlnou práci v autobuse je vhodné volit NTB co nejmenší (samozřejmě že v rámci rozumných mezí). Protože při otevření běžně narazíte na omezení dané sedadlem před vámi. Takový 15,4" NTB se kolikrát v busu už pomalu nedá otevřít, zvláště pokud je sedačka vpředu sklopná a trochu sklopená Čili jak psal MV - 14" není na cesty špatná volba, jde o to, jestli bude dostačující i na práci na stole, tam uznávám, že větší displej = větší komfort pro oči...
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 09.08.2009 v 11:56.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání