Měl bych takový dotaz, mám Acer AL 1715 na který se asi před 20ti minutami svalila plná flaška pití . Bohužel byla dostatečně těžká a dostatečně dementně postavená na to aby monitor praskl . A jelikož není ani můj (dlouhodobě zapůjčený) tak se ho chci za každou cenu pokusit nahradit. Finanční náhrada v mém případě není to pravé. Budu tedy schánět jiný, nejlépe i barvou stejný (tento je stříbrný) aby to vážně nebylo poznat. Avšak pro případ že bych sehnal s černým rámečkem nebo třeba jenom samotný LCD panel, chtěl bych se zeptat zdali je v domácích podmínkách možné panel nebo alespoň rámeček vyměnit. Tudíš zajímá mě jestli to někdo někdy zkoušel a jestli by tam na mě nečekala případně nějaká záludnost abych nepokonil ještě víc než kolik pokoněno je. Případně by mě zajímalo jestli kdybych sehnal panel třeba od jiného výrobce (nebo jen model) jestli by se dal zapojit do této ektroniky toho ?? Nevím.. Nikdy sem se o nic takového nezajímal a před tento problém mě postavila tato nepříjemná nehoda, proto prosím trošku ztrpení připřípadném vysvětlování problematiky. Nemusím snad skoro dodávat že to neskutečně spěchá !!!