Výsledky 1 až 25 z 65

Téma: Chrome OS - OS od Google je oficiální :)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Chrome OS - OS od Google je oficiální :)

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Pokud to chapu spravne tak to bude vicemene lightweight distro, kde se spusti Xka (pripadne neco mene obezniho, jednouceloveho) a na nich Chrome. Predpokladam, ze nic jineho to umet nebude.
    No já pevně doufám, že to bude umět i jiné věci (multimedia, chat,....) ,protože jinak by takový OS byl opravdu k ničemu (v dnešní době).

Nejspis je to skutecne budoucnost, ale IMHO cas pro to jeste nenadesel. Minimalne pristich par let (tak 5) to urcite nebude predstavovat hrozbu pro MS, ale muze to byt dulezite nakroceni do dalsi etapy vyvoje sw a presunuti aplikaci z lokalu na cloud.
    Pokud bude platit to, co jsem napsal výše v tomto příspěvku a Google udělá dobrou reklamu, bude to přítulné i pro BFU, Google se dohodne s výrobci PC na přítomnosti Chrome OS v nových PC, tak si myslím, že MS má pomalu odzvoňeno (v horizontu několika let od vydání Chrome OS), minimálně ztratí velké % uživatelů.

Kazdopadne z toho mam ohromnou radost, protoze to znamena dalsi vyvojare jadra a kdyz se za to postavi google tak uz se vyrobci hw zamysli, jestli budou linux ignorovat nebo se aspon uraci uvolnit specifikace pro vyvoj driveru.
    Taky mám ohromnou radost, konečně bude co nevidět určitě Chrome v použitelné podobě i pro jiné OS než jen pro Windows. Navíc každý vývojář se hodí
    Naposledy upravil JamesCZ; 08.07.2009 v 18:12.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Google Chrome - nový prohlížeč
    Založil theedge v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 96
    Poslední příspěvek: 20.05.2010, 08:38

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání