Citace Původně odeslal Kankal Zobrazit příspěvek
Tak doufám, že jsi jeden kus rovnou odnesl
Popravdě byť chci aspoň chvíli počkat, tak kdyby se nechovali v Datartu jako idioti, tak bych možná neodolal. Tohle jsem si pod m4/3 představoval, možná je to dokonce lepší, než jsem čekal, zvlášť design, zpracování a ovládání je prvotřídní. Nejsem stále rozhodnutý, jaký set - vzal bych pancake, ale nechci externí OVF (tudíž ho nechci ani platit v setu), na druhou stranu musím říct, že 14-42 vypadá slušně (materiály i zpracování vypadají solidně, zajímavý je antireflex, který vypadá "kouřově").

Citace Původně odeslal Kankal Zobrazit příspěvek
Vejde se do větší kapsy?
S 14-42 do větší kapsy, s pancakem do normální kapsy (nezkoušel jsem, ale viděl bych to tak, že s 14-42 v pohodě do bundy, s pancakem do kalhot).

Jinak čekal jsem, že s 14-42 se to nebude držet dobře, ale spletl jsem se, drží se velmi dobře - ono je to na "cihličko"-kompakt dost velké, ale díky tomu, tvaru a přednímu "gripu" se mi drží ze všech těchhle kompaktů nejlíp a rozhodně se s tím dá v klidu fotit i s 14-42 jednoručně a to i delší dobu.

A poslední dilema čeká kupující s barvou - bílý totiž vypadá v reálu mnohem líp než na fotkách, na druhou stranu nejsou bílá skla a broušený nelakovaný nerez u stříbrné verze snese šrámy asi líp .