Nazdar, hladam nejaky system ako udrziavat bookmarks rovnake na viacerych PC (zatial 2 PC), resp. nejaku online moznost.
Ked som pouzival IE tak som prekopcil obsah adresara favorites z jedneho PC na druhe a tak som ich zlucil. Nasledne som na tych zlucenych urobil cistku a takto precistene som ich nahodil na to prve PC.
Teraz pouzivam FF a par malych rozdielov som doplnil na oboch PC manualne ale nebolo to nic prijemne. Predpokladam, ze som to mohol tiez zlucit cez export na prvom PC a import na druhom, cistku na druhom, vymazanie na prvom, import na prvom tych precistenych (skratka podobne ako pri IE).
Ale mam pocit, ze by som mal prejst na nejaky online system. Predstavujem si to tak, ze nech na ktoromkolvek PC pridam, vymazem alebo zmenim nejaky bookmark tak sa to ulozi online. Na tych PC si nastavim homepage na tieto online bookmarks, kde ma to nerusene prihlasi (cookies?), resp. mozno by som strpel aj nejaky toolbar s online bookmarks podobne ako mam teraz FF bookmarks. Pouzivate nieco na tento sposob? Zatial som narazil na igoogle ale nechem sa toho pustat ak mate nieco zabehane.
Vopred dakujem za odporucania.