Zdravim, takze jsem si taky poridil E5200 kdyz vidim jaksiho vischni vychvaluji .) do ted sem mel pouze AMD a nutnopriznat ze vykonovy skok docela pocituji.

No ale k veci koupil sem si k nemu i CM hyper 212 protoze jsem pocital i s nejakym vyssim OC. Takze jsem taktoval taktoval az jsem se dostal na 3.66Ghz pri 1.344 V co mi ukazuje cpuz,v biosu mam nastaveno 1.385V. 11x333. Pameti jedou na 800Mhz 4 4 4 12.

a ted k problemu.... - vzdy jsem v ORTHOSU byl zvyklej procesor testovat pomoci gromatocs core - to projede krasne... zkousel jsem cca par hodin a je to OK. Ale jakmile dam napr stres CPU + ram, to same napriklad v primu tam mi to ihned vyhodi nasledujici error -

NO myslel jsem si ze je to ramkama (protoze jeli cca na 950-1000mhz cl5) tak jsem nasel vhodnou delicku a vratil je na 800 mhzCL4 a poradne jsem jim pro jistotu pritopil cca na 2V - ale porad to same

Uz netusim co s tim... jako PC senejspis chova stabilne hraju crysis, css nekolik hodin a zadnej problemneni ale to ma od benchmarku asi hodne daleko...

jeste jeden dozat pri 3.66Ghz na 1.35V mi nejnovejsi core temp i realtemp ukazuji pri LOADU 58stupnu oba dva ukazuji stejne, speedfan ukazuje cca o 3 stupne vice takze pravda bude asi nekde mezi tim co ? jeste jeden dotaz kolik si na E5200 muzu dovolit max teplotu, respektive je tech 58stupnu pri burnu a 1.35V dobrych a bude tam jeste nejaka rezerva pro zvysovani voltaze ? - burnem je mysleno ORTHOS a gromatocs core ...

Predem DIIIKY