Alternativni ALT+TABy jsem zkousel, ale problem je v tom, ze to je vicemene jen jiny graficky zpracovani, ktery ale reaguje na kombinaci ALT+TAB a ta mi proste nejede (PS2 klavesnice funguje normalne). Zjistil jsem, ze nefunguje zadna kombinace pouzivajici ALT+xx. Napr. ALT+F4, ALT+F7 (search v Total commanderu) a dalsi.
Naproti tomu WinKey+Tab funguje. Ten je ale dost nepraktickej.
Zkousel jsem odinstalovat ovladace ULTRAX KEYS (zobrazeny ve Spravci zarizeni nekde pod USB zarizenima) i klavesnici jako takovou a znovu zapojit (i do jinyho USB portu) a nepomaha to. Nekde se neco prepsalo nejspis v registrech a do toho uz nevidim.

Je mi jasny, ze bez toho, abyste nekdo u toho PC sedel, se blbe radi a zkousi, takze to asi zmrazime. Pomalu shromazduju komponent na novy PC, tak to pak cely preinstalim.
Spis jsem myslel, jestli se to nekomu nestalo. Na Googlu jsem nic podobnyho nenasel.

Mozna, kdyby nekdo vedel kde opravdu odstranim ze systemu ovladace. Neco jako driver cache nebo tak neco. Pripadne nejakej program, neco jako Driver cleaner pro vycisteni systemu od ovladacu grafaren.