Čau lidi, prosím o pomoc - včera nevím jak, proč mi šlusla zvuková karta integrovaná na mainboardu a to 5.1 soundmax na mé desce asus A7V880 - největší sranda byla, že z výstupu na repro jsem měl přes double jacka píchnuté 1 měsíc staré sluchátka na skype parádní polstrovaná s reg. hlastosti opletáná, sem to rozdělal a regulace spečená no sluchátka pryč a 2.1 subwofer se dvěma satelitama taky v háji - jsou pryč koncáky- ještě teď mám vztek. Tak sem si přinesl domů od šváry c-medii píchnul do ní kablík z dvd mechaniky, nainstalil poslední ovl. od c-media a to Xear 3D DS 3D EAX - perfektní až na 7.1 - navolil tam ze dvou mož. - jedna na 2 a druhá možnost na 4. Dobrý pecka - ale problém je že ten zvuk chrčí a navíc je na pozadí slyšet bzučení - jak kdyby byly slyšet ventilátory z desky. Sem z toho na mrtvici - nevím jak to potlačit, nebo ten zvuk vyladit. Jo integr. jsem vypnul na desce a ovladače sem kompletně odstranil přes Driver Cleaner Pro. Co radíte pánové?? Díky - škoda měl sem u šváry zoltrixe nighttingala 7.1 ze zl. konektorama , ale ten už je fuč.