Jak říkám.. na procesoru až tolik nesejde a pokud nebudeš taktovat, můžeš z košíku vyhodit i tu druhou položku (Arctic-Cooling) a místo toho tu částku přidat do HDD.
Ono je totiž docela na zamyšlenou, jestli dáš 1150 za 320GB anebo za 2x větší disk připlatíš 450,-
Sám víš jak to je ... dneska se Ti 320GB zdá dost, ale za 3 roky už Ti bude taky málo a budeš přikupovat. S 640GB máš podle mě aspoň 5let klid od nakupování HDD.
Desky jsou 2 typů - ATX a mikroATX. Ty máš klasickou bednu, to jest ATX.
Všechny ATX bedny co znám pojmou jak ATX, tak mikroATX desku, tam je to podle mě bez problému.

Výrobci grafických karet ví, že se hodně prodávají levné zdroje s ubohou účinností, proto požadavky na zdroj nadhodnocují, aby tu grafárnu utáhli i lidi, kteří si koupí 450w zdroj od KME za 400,-
400W Seasonic/Fortron má lepší účinnost než nějaký noname 600W zdroj, proto jsou taky dražší, ale spotřebují míň elektřiny a navíc ji efektivněji využijí (80%+ je super). Navíc nemáš 3 DVD mechaniky a 3 HDD, takže 500W je zbytečně moc - zbytečné peníze navíc.

S tou sestavou Ti garantuju, že si na 19" monitoru zahraješ na plné detaily 1440*900 jak CoD4, tak CoD5! Sám ji kupuju kvůli těmto hrám
Crysis na plné detaily bez AA a AF nevím... co jsem čuměl na testy, tak oni snad ani neví, že existuje rozlišení 1400*900 ... ale podle mě střední detaily 4xAA + 4xAF zvládne, možná i vysoké bez AA+AF. Fakt nevím, nezajímal jsem se o Crysis, protože ho hrát nebudu.
Já chci hrát hry, které mě baví, a ne hry, ve kterých je grafárna vítězem testu