Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
Tnema: Tak nevím, ale já osobně pár Acerů téhle řady viděl a rozhodně to není taková hrůza. Ano, taky si o téhle značce z minula myslím leccos, ale zrovna tyhle monitory tak strašlivý nejsou...

A mimochodem, co se týče "kvality" tak dvacítku do 3,5 vybíráš tak leda "srdcem", tj. sympatiemi k té či oné značce a pak podle toho, zda má D-SUB či DVI vstup. Nechci se hádat, ale v téhle cenové kategorii s kvalitou moc kouzel neuděláš...

DVI už jste tu probrali, pokud jde o vlastní monitor, tak fakt IMHO zas tak tragickej aby se ti z něj musely ježit chlupy na zádech ten Acer doopravdy není...

EDIT: Kua píšu jak hotntot... Myslel sem to tak že pokud najdeš podobnýho Acera s DVI tak bych se toho tak nebál
Ta poslední věta mi to vysvětlila asi nejlíp, pač jak řikám, sem uplnej lajk
Každopádně, já mám doma starej klasickej monitor, notně unavenej asi 8 lety poctivé služby, takže cokoliv nového pro mě bude zázrak, a nejsem žádnej fajnšmekr, takže nároky na kvalitu obrazu u mě nejsou niják velký!! Takže si řikám, že bych možná ani to DVI nepotřeboval...ale vy mi stejně asi řeknete at si koumim s DVI že??