Výsledky 1 až 25 z 44

Téma: Jakou digi zrcadlovku kolem 20.000,- ???

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jakou digi zrcadlovku kolem 20.000,- ???

U Olyho E420 je totiz na pulce webshopu napsano v parametrech, ze stabilizaci ma jako jeho dospelejsi bratrik E520, idkyz tomu tak neni.
    Jinak ja resil nakup pred nedavnem, pozeptal jsem se na nazor mistnich "guru" fotografu a znalcu a dostal jsem radu, ze
    a) je fakt nejlepsi si vzhledem k financim vybrat soucasne favority nakupu a jit si je nekam osahat, nebot jejich drzeni, manipulace a ovladani je dost zasadni zalezitost.
    b) doporuceni a rozmysleni, zda chci system dal "budovat" dalsimi (pomerne nakladnymi) objektivy a ostatni technikou a nebo zda mi bude postacovat nejaky setak ci za nejakou dobu treba druhy specifiky sklo a tim koncim.
    c) ze vystupy soucasnych fotaku tehle tridy jsou pomerne srovnatelne a ze tedy jde spis o specifikum pouzivani - takze slapnout vylozene do h...a nakupem treba 450D, E520tky, D90tky, A200 a dalsich dobre hodnocenych fotaku prakticky nelze,
    d) ze kvalitu fotky pri slusnem tele dela predevsim objektiv a umeni/znalost fotografa (s cimz bez vyhrady souhlasim)

ja to vyresil D90tkou a takovym uni +- zacatecnicky rozumnym 18-200 Nikonem a jsem spokojeny, nicmene uz jsem ve fazi, kdy budu kupovat pevnou 50tku a do budoucna bych rad objektivy vyssiho levelu od Nikonu s konstatni svetelnosti v celem rozsahu, nebot kvality vystupu a svetelnosti neni nikdy dost

A taky bych doporucil - pokud chces objektiv s ohniskem kolem 200, tak aby mel stabilizaci, nebo aby bylo stabilizovane telo. Ta 18-200 ma VRII, kdy dokazu "drzet" i na 200mm radove o 3,4 stupne delsi casy a to na clone 5.6 na konci rozsahu a i tak v zamracenejsim pocasi ci podveceru uz musim jit na casy blbe z ruky udrzitelne i se stabilizaci. Takze i tohle chce promyslet, co od toho ocekavas, zda chces dale investovat atd.
    A Tamron je v tehle rade dost o "kusu", jeden objektiv stejneho typu muze bejt velmi dobrej vzhledem k cene a vykonu, druhej kus je skoro nepouzitelnej na cokoliv. Coz je o stesti pri nakupu nebo o predchozim vyzkouseni. Neco myslenek z vlastni, ikdyz kratke praxe, neco peclivym nekolikatydenim studovanim webu o fotografii a technice pred realnym nakupem...
    Naposledy upravil tiktak; 10.12.2008 v 15:12.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jakou EVF zrcadlovku??
    Založil pETSaa v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 42
    Poslední příspěvek: 11.09.2006, 23:06
  2. Jakou desku kolem 2000,- (pro XP2000+, DDR266)
    Založil Anatolij v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 03.03.2003, 22:31

Pravidla přispívání