os je Centos5
doinstalovaj jsem cups-devel a jsem tdá se zase o krok dále...
no a proč že to kompiluju ze zdrojáku? no nic iného jsem na stránkách splix.ap2c.org v sekci download nenašel...Kód:[root@karel ~]# cd Desktop [root@karel Desktop]# cd splix-2 [root@karel splix-2]# make GEN .defs.mk.. +---------------------------------------------+ | COMPILATION PARAMETERS SUMMARY | +---------------------------------------------+ | THREADS = enabled | | THREADS Nr = 2 | | CACHESIZE = 30 | | JBIG = enabled | | BLACK OPTIM = enabled | +---------------------------------------------+ (Do a "make clean" before updating these values) CXX src/rastertoqpdl.cpp CXX src/request.cpp CXX src/printer.cpp CXX src/qpdl.cpp CXX src/document.cpp src/document.cpp: In member function ‘Page* Document::getNextRawPage(const Request&)’: src/document.cpp:102: warning: converting to ‘long unsigned int’ from ‘long double’ src/document.cpp:103: warning: converting to ‘long unsigned int’ from ‘long double’ src/document.cpp:104: warning: converting to ‘long unsigned int’ from ‘long double’ CXX src/core.cpp
pokud nainstaluju tiskárnu z ppd, tak mi to na konci hodí chybu, že mám doinstalovat pstoqpdl; anebo někde dělám chybu?

Odpověď s citací