Citace Původně odeslal Gestler Zobrazit příspěvek
Tak minimálně ta FSB 233 je velmi zajímavá ,pokud to dokážeš nejdřív nastav PCI-e na 100 nebo 101MHz,tím předejdeš pozdějším možným problémúm s dalším taktováním,pro začátek bych zkusil duvěřovat desce a takt pamětí (to je ta položka DDR2 533,667,800) nastavil na AUTO,radši bych ale kdyby to potvrdil i někdo jiný,a zkusil bych již výše zmiňované....FSB 333MHz (CPU Freq) u této fsb je navíc pravděpodobné že se trefíš do správné taktu PCI-e a deska zřejmě zvolí i správnou děličku pro paměti sama pokud ponecháš nastaveno AUTO.
Prosím někoho aby potvrdil nebo vyvrátil co jsem napsal....vycházím z toho co si pamatuju o desce P5B SE na které jsem provozoval E6400,je možné že už jsem něco zapoměl.

jj cim vic nazoru tim lip .....ale ty teda rikas PCI-e na 100-101 a pka zkusit ten procesor na 233....... u ty DRamky nechat auto.... a vlastne potom vse nastavit na auto ....... takze mam par dotazu jeste pls ..... 1. co kdyz dam PCI an tech 100-101 ale CPU se mi nepovede zvednou...mam to tak nechat nebo to z5 hodit na auto? ......nebude lepsi u Dramky nastavit tech 800 (coz ma byt max tyhle desky) ? (i kdyz podle toho co si rekl usuzuji ze myslis ze AUTO ej lepsi (jak poznam co je lepsi? )) ........ mam zvysit nekde napeti ( kdyz zvysuji na tech 333 (pripadne kdybych chtel jeste na 400)? ...... dystak kde a na kolik ? ( muzu kliden vypsat velikost voltu ktery tam jsou jako moznosti) ....... to zatim vse
zatim diky moc ze se o to zajimas/te a pomahate .....hlavne s tak rychlou odezvou (to je mysleno vazne a ne ironicky kdyby to nekomu tak vyznelo )