Ahoj,
predem moc se v sitich jako takovych nevyznam, proste kdyz to funguje tak mi to staci
K problemu:
mam internet od upc, router OvisLink WL-5470AP s fw 12e, a dale ntb s integrovanou wifi 802.11n. Pripojeni jsem v pohode rozchodil jak na desktopu pomoci LAN1 tak i na ntb pres wifi, mam nastaveno zabezpeceni WPA2 a filtr mac adres(y), router samo zaheslovan. Problem je v tom, ze konkretne pri hrani WoW na ofiku mam jak na desktopu tak i na ntb co chvili lagy, ktere trvaji kolem 3-6s. ping se pohybuje v normalu, ikdyz po case vylitne nekam k 2000 ms. Zvlastni je, ze pokud hraju pripojenej jen pres Modem->desktop vse bezi jak ma bez lagu. tudiz je problem nekde v routeru. Ale v tcp ip se tam toho da nastavit minimum-DHCP server s auto ip. Jedine co sem nastavoval sam je beacon interval na 1000ms, pry to ma zvysit datovou propustnost. firewall pouzivam zonealarm, oba pc projety spy botem, bez haveti. budu vdecny za jakoukoliv radu. uz se s tim pripojenim patlam cca 3 dny a popravde znacne me to unavuje a znechucuje zivot .
dik