Rady z auta jsou delane na profouknuti velmi vykonnym ventilatorem. Pasivni ucinnost nebude moc dobra. Casto maji i velky odpor.

O tom co dela kombinace hlinik + med nemusim mluvit. Ted mas v okruhu eloxovany hlinik + kapalinu na bazi ethyl-glycolu (poku pouzivas puvodni od TT). Cili kombinace 2 ochran. Pokud jedes jen na vode a das si do okruhu cistej hlinik tak te ceka velmi nemile prekvapeni. Ale i s tou kapalinou se ti bude tvorit galvanicka koroze. Sice pomalu ale bude.

Citace Původně odeslal LtK Zobrazit příspěvek
Takže podľa mna by to mohlo uchladiť - prietok vo vnútri chladiča by mohol byť aj niekoľko násobok prietoku v hadiciach...
Srandisto. Prutok je v celem okruhu stejny. Meni se jen rychlost proudeni v zavislosti na plose prurezu.

Citace Původně odeslal LtK Zobrazit příspěvek
No ja mám podobný chladič z fábie a čerpadlo Atman. Pretaktované C2D 2160 na 3GHz mám dnes, keď je hóóódne teplo po 15 minútach stresu v Orthose na nejakých (podľa Coretemp 0.95) 67C. Speedfan ukazuje o nejakých 10C menej... A to všetko pasívne...
67st po 15min je velmi spatny vysledek. 15min se testuji vzduchove chladice. Vodnici maji velkou tepelnou kapacitu a testuji se hodiny.

Citace Původně odeslal vendiik Zobrazit příspěvek
Také mám eheim 300, problém těchto čerpadel je malý výtlak tj. výška do které jsou vůbec shochpny vytlačit tou malou vrtulkou kapalinu (tuším něco kolem 1 metru), takže dle mého názoru pokud budeš mít celý systém včetně radiátoru ve stejné "nadmořské výšce" tak nebude problém.
V pripade uzavreneho okruhu ti je jedno jaky ma cerpadlo vytlak. Co jde nahoru jde i dolu. Asi jsi jeste necerpal benzin z nadrze pomoci hadicky.
Vytlak ti udava jakou energii udeli cerpadlo kapaline. Pak uz zalezi na odporech v okruhu. Vetsi odpor = mensi prutok. A vpripade compactu se casto stavalo, ze prutok nebyl dostatecny.