o tento email se musim podelit...puvodne jsem ho chtel dat do ftipu, ale myslim, ze je to prilis vazne tema...

Dobrý den,
před chvilkou mi přišly ty chladiče grafických
o k mému údivu tam nejsou žádné šroubky k přichycení na grafickou kartu na jednu jich je potřeba 12 a ani žádná teplovodivá pasta.
Nechtěli byste mi k***a říct jak to tam mám asi připevnit (nasleduji cca dva radky otazniku) A to ni nemluvím o dílenském zpracování no hnus, kdo to vyrábí nějaký děda v garáži??
Za 2119,- jsem čekal něco sakra lepšího.Dík, že si to můžu dodělat sám,HNUS,HNUS,HNUS.
Škoda, že na těch vašich stránkách nemáte rubriku HODNOCENÍ hned bych vám jedno poslal.
Mám podělaný celí zbytek dne.
S pozdravem zcela zhnusený

jmeno

P.S. to jsem si zas jednou naběhl u vás už si nekoupím ani žvýkačky
naše reakce

Dobrý den,

chladiče se montují pomocí šroubů, které jsou na Vašem originálním chladiči VGA. Teplovodivá pasta není v balení, žádný výrobce vodních bloků teplovodivou pastu jako součást bloků nedává, nevím, kde jste přišel na to, že by tam pasta měla být. Dílenské zpracování odpovídá tomu, že se jedná o nejlevnější z námi nabízených bloků pro karty 8800GT/GTS, který je ale zároveň tím nejvýkonějším. Pokud byste chtěl lepší dílenské zpracování, můžete investovat 20% navíc do bloku od EK Water Blocks, nebo 50% navíc pro blok Innovatek. Děda v garáži to skutečně nevyrábí, jedná se o jednu ze čtyř největších výrobců vodního chlazení v Evropě (momentálně Evropská dvojka na trhu). Pokud myslíte, že byste stejný blok vyrobil levněji a kvalitněji, můžete zkusit podnikat v tomto oboru...

Hezký zbytek dne,
nekdy mam pocit, ze lidska slusnost uz nekam zmizela. take je celkem zajimave, ze vetsina techto "hrdinu" nema tu odvahu zavolat a radeji to ventiluji maily, nebo jeste "lepe" anonymnimi pomluvami na forech...asi se boji, ze bychom jim jejich argumenty vymluvili, nevim...

timto prispevkem se jen snazim rict - lidi, neblbnete...