Cau, mam problem se siti doma a chci poprosit o radu...

Mam dva pocitace, jeden hlavni ke kteremu jde sitovy kabel od modemu (UPC) a druhy vedlejsi ktery je s hlavnim spojeny sitovou kartou... hlavni pocitac ma tedy dve sitovky jednu pro modem druhou pro vedlejsi pocitac...

problem je v tom, ze pokud pracuji na tom hlavnim pocitaci a nekdo zapne ten vedlejsi a spusti internet tak mi na hlavnim pocitaci vyskoci hlaska sitove spojeni preruseno (jedna se o spojeni s modemem) toto nasledne hned zase naskoci, ale misto toho aby v TCP/IP protokolu tohoto pripojeni bylo uvedeno automaticky jak to ma u UPC byt, nastavi se tam lokalni IP adresa. U modemu prestanou blikat diody odesilani a prijimani dat a prestane komunikovat.

Zkousel jsem sdilet internet pres windows XP i pres proxy (proxy+, cs proxy a jine programky)... u vsech pokusu byl stejny problem...

Predpokladam, ze ve chvili kdy se spusti vedlejsi pocitac a tento nabehne tak si modem uvedomi ze jsou na siti dve IP a zacne se prepojovat na tu druhou interni... moc tomu nerozumim, ale tak nejak se mi to jevi...

muzete nekdo poradit v cem by mohl byt problem a jak ho resit?