Tak mam jeste jeden dotaz mam 5000+Be taktnuty na 3.2Ghz pri napeticomam nastaveny vbiosu 1.4V, v cpu-z mi ukazuje 1.36-1.38
Nejsem si jisty teplotami zkousel jsem speedfan i coretemp, coretemp jsem smaznul jelikoz ten mi teploty ukazoval opravdu hodne divny tak ted pouzivam speedfan jensi nejsem jistej jestli ty teploty meri spravne - v áidle ukazuje 25-30stupnu na procu dival jsem seido biosu a to sedi ten taky ukazoval 30stupnu v idle delal jsem zatezovy testy abych zjistil kam az se ta teplota vysplha a pri tech 3.2Ghz na 1.4V po 3 hodinach orthosu nestoupla teplota nad 49-50stupnu coz se mi zda ze jena athlona docela malo tudiz si nejsem jistej jestli to je pravdivy - mam sice docela slusne vetranou skrin, na procu mam tento chladic http://eshop.habro.cz/?Mode=Sti&StiId=22347 je to uplne ten samej ale pro AM2 nevim procje tam napsany pro 775, za nim jejeden vetrak ve skriny na vysavani a nad nim vetrak od zdroje myslite ze ty teploty jsou realny ? aby to neukazovalo 50 stupnu aleve skutecnosti tambude 80 ze :P