Nove poznatky , odisla mi Baracuda. Bud moja nesikovnost , alebo IDE port sa zblaznil.Mam tu nejake poznatky.
1.) Botovanie , trva strasne moc dlhoPrebehne post , potom radic PCI a potom caka a caka a caka a az potom zacne s vytberom operacneho systemu. Co mu vadi ? Je pravda mam tam externu zvukovku , zapojene IEE a USB.
2.) Cpu som netaktoval zatial , potreboval som to instalovat bez problemov a zatil too ide ale win y2k idu inac ako xp aspon co sa tyka ide radica. Ked zapnem v y2k dma na cd/cdrw/dvd tak co sa tyka napalovania tak iba 2xV xp je secko ok , ale to bude zrejme ide kanalom , to sa vyriesi.
3.) Teplota cpu , stale je 40+-3 stupne , nedostal som sa vyssie , chladim to Volcano-m na 7V. Apropo seriu mam
AXDA2400DKV3C - 9592006250226
AIUHB0250VPDW - 1999 AMD
A win ukazuju zhruba o 5 stupnov nizsiu teplotu.
4.) Jaj detail , Sisoft Sandra 2002 naistalujem , restarnem pc a co sa tyka spustenia , bsd. Tak isla prec , ale 2001 ide ok , ale prenos pameti max 1041 MB. Dalsia vec Virtual CD , dam a pc sa reestartuje hned po starte a potom oprava disku a to dokaze robit dokolecka. To sa mi zda ze to bude chyba toho zle instalovanbeho IDE radica , ale neni som si isty. Chyby su zatial na Y2K.
5.) Co sa tyka zistenia cpu cez rozne programy , hlasi sa mi ako 2400+ ved to aj jeale niekde mam 1995Mhz niekde 1997. Pamete , to mi ani jeden program nevi povedat ani na kolko Mhz idu
Ani co su zac.
Tot moje poznatky. Zatial som viac znechuteny ako poteseny.
1.)Chyba zistena , proste PCI ATA 133 radic , to je cele spomalene snim.
2.)No tato chyba sa podari mozno odstranit Nvidia novymi ovladacmi.
3.) Pod XP vsetko funguje ako ma. Kua ako to spravim , aby mi to slapalo aj pod Y2K ? Vyriesi to SP3 ?

Odpověď s citací