Myslim ze to naprosto zbytecne hrotis. Tady se jedna o vlastnost toho CPU. Pokud spravne ctu tvoje prispevky, tak tech necelych 60 stupnu mas ve full loadu pri cca 1.18V. To je +- identicka teplota, jakou ma pri stejne voltazi muj E8400 (ten pri tehle voltazi dava cca 3.75 GHz). Pokud snizis voltaz o 0.1V, tak ti ty teploty o 5 - 10 stupnu klesnou. Neni mi ale jasne, proc je o 10C nizsi teplota tak esencialne dulezita. Spousta lidi tyhle procaky vari pri 80C+ jako by se nechumelilo. No nic, hodne stesti pri hledani zlateho gralu.

Citace Původně odeslal Versipellis Zobrazit příspěvek
ne nedělaj nic nad rámec jejich povinností, to by ani ALza nikdy neudělala. Vyměnili mi to jen díky zákonu podle, kterýho mám právo požadovat do 14ti dnů vrácení peněz pokud nejsem s výrobkem spokojen (z jakéhokoliv důvodu) přičemž výrobek musí být mnou nepoškozený a komplet jak sem ho koupil. To znamená že mám ještě tejden na případnou další reklamaci až po tom se na mě vyserou a řeknou že je to už můj problém do té doby je mám ale na háku já

Jinak procesor sem už dal do kompu a teploty prakticky stejný cca jenom o 2°C lepší. Takže si tenhle tejden zajdu pro svoje vyhozený prachy a nechám jim tam tenhle šmejd