Citace Původně odeslal MiniMeM Zobrazit příspěvek
Pokud ti to zacalo delat po nejake dobe spravne funkcnosti, tak bych prioritne zkontroloval tu teplotu... x1300 by snad mela mit teplotni cidlo, takze napr i pomoci nejake utility (ATITool, ATI Tray Tools) sleduj teplotu. Zkus taky zminit, jestli jsi pridaval/menil nejaky HW do PC, nebo jestli ti to dela uz od zacatku, co PC mas. Jinak pokud bude teplota vporadku, zkusil bych zmenit verzi ovladacu...

EDIT: Psal jsem predtim, nez byl predchozi post upraven takze me Vaclav Fiser predbehl
Neber to špatně, já jen,že jsem měl fakt od začátku nvidie, a začal jsem od mx2, mx4 440, fx5600 ultra a pak jsem si říkal, sakra prubnu atinu, je zcela pohodovější, má lepší takty, propustnost a tak co se sešly nějaký kačky šel jsem do x1650pro DDR3. natěšenej sem jí dal do pc - zpočátku to vypadalo i na to, že jsem si pomohl, ale ouha - ve 2d zobrazení dobrý, jak jsem spustil 3d marky, nebo jakoukoliv hru po cca 2 minutách mi zatuhl pc, a pak černá obrazovka a musel jsem natvrdo resetovat, tak jsem si říkal/ a to jsem zkoušel veškerý ovladače od catalystů, dna i omega drivers/ a pak jsem to reklamoval 3x, pokaždý stejný problém, tak jsem se vrátil k nvidii, mrzelo to mě, ale moje deska prostě atinu nesnáší. Nejhorší je, že žádný prodejce není schopen dopředu sdělit, zda se bude karty s deskou snášet. Je to holt pokus omyl. nebo dlouhým hledáním, čtením a čtením.Ale není holt nadto, to prubnout, já měl kliku, že ty kluci v té prodejně jsou na 100% a kartu mi vyměnili hned, první jsem reklamoval po cca 1 měsíci/ale to jsem měl dovču, sl. cestu/ takže jsem nepařil, pak jsem se vrátil, začal hrát a bylo cca po 2 dnech - 3x. Tak asi. Jinak cca po 1 měsíci- čistím jak procinu od prachu, tak větrák na kartě - a to je vždy poznat - když to začne mít stoupající teplotu - já konkrétně v expert tool, a pomůže to moc/ cca o 7 stupnňu po vyčištení a vyfoukání/ dolů