mas pravdu, ja to prilis nezkoumal, mohlo to byt opravdu z velke miry zpusobeno vibracemi, ty prichytky nejsou buhvico, nebo take hlucnejsim kouskem HDD, nicmene i z PC kde mam slejdriansky prichycene disky, tak ten jejich zvukovy projev je trosicku tlumeny a nese se ve spodnim zvukovem spektru, tadyhle mi to prislo hlasity jako by snad ani nebyl v PC
myslim ze kdyz uz tu resi stahovani otacek u Noctuy nebo pasivni chlazeni grafiky, mel by se taky zamyslet nad disky, takovy defrag nebo scan v podvecernich hodinach muze byt pekne neprijemny, ja silent PC neslysel ani z rychliku, ta sestavicka taky nebyla asi zrovna extra ticha a nedovedu si vubec predstavit jak hlucne jsou stazeny Noctuy, o to vic bych se obaval prave hlucnosti HDD v tom perforovanem predku
btw.: doufam ze da Busch nakonec vedet jak jdou ty disky slyset pres tu perforaci v jeho sestavicce, rad bych taky Noctuu NH-U12 na CPU (jestli F nebo P to jeste nejsem rozhodnut) na grafiku nejaky Accelero (S1 nebo S2 taky jeste nevim) + 2x NF-S12 a inttake i outtake fany pouze NF-S12, to vse hodit na regulator nebo rovnou natvrdo na 5V a skrin vylepit nejakym odlucnovacim matrosem, cim tlustsim tim lepsi, kdovi co tam vejde, a kdovi zda to ma vubec diky tomu perforovanemu predku nejaky valny vyznam,
Ty disky mi delaji nejvetsi starost, ale Silentmaxxy to snad poresi