Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: ATI 9250 jak je vykonná?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    359

Standardní Re: ATI 9250 jak je vykonná?

Citace Původně odeslal Kamil Raška Zobrazit příspěvek
    Heh počteníčko pěkné, jen tak pro upřesnění po zformatování a nainstalování new windows vše nabíhá bleskurychle, já nemůžu za to že dotyční zapraskaj system 3mi antiviry současně, firewaly nepočitaně a nesmyslnych programu co jim žerou paměť po spuštění.. je mi jasne,když jim tam dam 2G ramky a vyměním procák je to obstojny stroj..ale oni na to nemaji peníze, očekaval jsem jasnou odpověď . . . jakou grafiku.. a kolik popřípadě ramky aby vše fungovalo jakštakš... nemám ochotu tady vytvářet dusno..
    Ale vždyť tu dusno neděláš, normálně ses zeptal a my se tě snažíme nějak navést k řešení. Jenže - jak jsi správně sám poznamenal - když si BFU narve do počítače tři antiviry (zde by alespoň krátké školení základů použití PC opravdu neškodilo, ať si RedRose o nemístnosti plácá co se mu zachce), tak to zafláká vždycky ať má na stole cokoliv.

Nevidím do hlavy ostatním uživatelům, nicméně za mě se ti snažím poradit, jak nebýt nakonec za vola a šejdíře, protože komunikuješ snad s "nejhorší" sortou uživatelů PC co může být - vědí o tom kulový, sami to prasí a navíc jsou to škrtíci, kteří by ovšem za málo peněz chtěli spoooustu muziky a hrozí ti celkem reálné riziko, že tu muziku neuvidí tak markantně, jak by si představovali.

Grafiky jsme ti tu popsali již výše, stejně tak co se týče ostatních komponent. Osobně bych vybral nějakou ze zde uváděných, ale hlavně poté tvým "klientům" podrobně vysvětlil, jak razantní zvýšení výkonu mohou za své peníze očekávat...

EDIT: Chtěl jsem původně napsat, že bych se vsadil, že PC bude i herní, pak jsem to vynechal a mezitím se to tu objevilo

K tomu strkání do šuplíku - nejbrutálnější svinstvo jsou "cédéčka z časáků" - každej (s prominutím) pitomec si odtud nainstaluje veškerej bordel, co tam je (když to má v ceně, proč ne, že?)... Můj strýc (budiž mu země lehká) běžně dělal to, že si jeden týden "zkusil toho Kasperskýho", druhej týden si z jinýho CD "zkusmo dal ávégéčko" atd... Že samozřejmě ty programy už neodinstalovával, nemusím dodávat
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 07.11.2007 v 13:07.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 7.5
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 25.06.2007, 10:27
  2. ATi Catalyst™ 6.8
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 29.09.2006, 22:24
  3. Ati Catalyst 6.5 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9