No já zas nemám rád machýrky, co se všeho chytaj jak h...vno košile a nečtou mezi řádky.
Poznámka o 3D byla zcela relevantní, protože je rozdíl vybírat grafiku na hry a na čistě 2D záležitosti. Proto by v případě Corelu daleko více prospělo soustředit se na výměnu jiných komponent.
Mimo jiné pomalé nabíhání Windows není určitě grafikou, na 1MB PCI S3 mi XPčka nabíhaly určitě do minuty a řádově to od cvaknutí vypínačem na bedně bylo tak třicet sekund. Čili v tomto případě je to "zaprasená" instalace. Je OK to poznamenat už kvůli tomu, aby Kamil Raška nebyl u těch lidí posléze za kreténa, protože dost BFUs má představu, že daj "dva litry" a z haldy šrotu bude zase dělo... A když to při práci nepoznají, může přijít celkem relevantní dotaz, za co ty peníze vlastně dali...
BTW pane RedRose, cos vlastně napsal ty? Napsal jsi, že 6600 je zbytečná (alias jsi nevědomky vlastně zopakoval to, co napsal NeMeM9aA) a pak jsi akorát uvedl 9500/9600, což už tu taky bylo řečeno... Z tohoto hlediska má konkrétně tvůj post hodnotu exkrementu od člověka, co si potřebuje jen nahonit tričko...
Ale ať nejsem uplně OT - nemyslím si, že by řada FX byla až tak nepovedená, expřítelkyně měla (a pravděpodobně ještě stále má) v sestavě s P4 2,0 GHz a 512 MB RAM FX 5700 a běží to celkem svižně, včetně toho, že se na tom bez problémů hrají hry typu NFSU2 ve vyšších detailech atd. Ale jak říkám - uživatelé PC o kterém se tu bavíme poznají největší zlepšení tím, že se jim:
- přidá na RAM
- odprasí se jim instalace WIN
Grafika do 500 je OK, ale největší "nárůst výkonu" bude podle mě u výše zmíněného...

Odpověď s citací