Zdar chlapi, mám takovej problém. Nedávno jsem dokoupil 2 GB ram, takže momentálně mám 4GB v duálu (2x 2 sety dual pamětí A-Data EE+ 800Mhz), neboli 4 x 1 GB. Jde o to, že tyto paměti se poměrně dost hřejou a PC mi nyní padá při hodnotách OC, na kterých dřív běželo úplně stabilně. I při dotyku pamětí odhaduju teplotu v zátěži cca 55°C což si myslim je dost
Pro příklad uvedu: jel jsem na C2D E6750 na 3520 Mhz stabilně, nyní mám problémy i při 3200 Mhz. No dost mě to vytočilo a teď co s tím
Svitla mi naděje, když jsem spatřil toto.... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44124 Jestli tady je někdo kdo s timto aktivním chladičem pamětí má zkušenosti a je ochoten pomoci, tak bych to moc ocenil. Desku mám GA-P35-DS4 revize 1.0.
Další otázka zní jestli bude problém díky velikosti tohohle bloku chlazení s deskou či skříní? ale doufám, že snad ne. Uchycení by mělo jít na vsechny typy pamětí, tak jsem zvědavej.
Myslim si, že tyto problémy potkají většinu lidí při přechodu ze 2GB na 4 GB (4x1), takže budu rád, když tenhle thread bude na úrovni. Díky za pomoc předem