Nazdar kupil som novu dosku MSI K9MM V k tomu procak AMD Athlon64 X2 4000+ EE DUALCORE BOX Socket AM2 ,procak ma niaku mensiu spotrebu prudu,na chladenie som pouzil box chladic ktory vyzera ako chladic na atlon 1700+,je to klasicky mali chladic bez heatpipe.Po namontovani a spusteni sa pc chova normal a to som ani nepreistaloval xp po nahodeni novej dosky a procaku,az ked som sputil daku hru alebo 3dmark po chvilu mi zacalo zamrzat pc.
Grafuku som testoval tym to nieje.Bud mi slabo chladi ten box chladic alebo mam slaby zdroj.Zdroj je Thermaltake 360w,grafika radeon x800 pro,procak som uz pisal,jedna ramka 1gb 667 mhz,hdd hitachi ata,zvukovka,televizna karta,a dvd napalovacka.Pocital som spotrebu ma jednej stranke a vychadzalo to ze by to mohlo staci,a ten moj pracok uvadza vyrobca ze ma spotrebu 65w.Tak fakt neviem,DAKUJEM PEKNE ZA POMOC.Este som zabudol ten box chladic mi ide ticho vobec nehuci a skusal som to nastavit cez bios cpu smart fan som dal na 50c,cpu fan tolernace som dal na 1,a cool n quiet control som vypol,a chladic aj pri total zatazi ide ticho