První jsem chtěl vzít Tt WingRS101 - tu jsem nějak zamítl kvůli 0,5 plechu a celkové osekanosti - třeba že nebylo skoro žádné uchycovací platu pod deskou...
Další mě zaujala Cooler Master Elite 330/331/332 díky super desingu a bešroubkovému uchycení o něco lepšímu 0,6 plechu a lepšímu nasávání vzduchu přes perforovaný přední plech - ikdyž tam trochu vadil panel s ledkama a I/O.
Tak už jsem byl skoro rozhodnut a najednou jsem někde objevil Sharkoon rebel 9... + přečetl a shlídnul tvoje příspěvky a fota.
Zaujalo mě spoustu věcí 0,8 plech...krásnej perforovanej čumák s nastavitelnym 120FANem....vzádu 2 pozice pro 120tku...a hlavně zajímavej 250 FAN....

Četl jsem tvoje postřehy o chlazení, teď mám sice taky Noctuu jak ty, ale mam na cestě GeminII takže by to pro něj mohla být velká vyhoda když by se tam nasával čerstvej vzduch z bočnice...pravdou ale je že z fotek je větrák v nižší částli skoro jak pro grafiku a já když tam budu mít desku P5B dx/GB DS3 tak v obouch případech by to tam asi nešlo přímo...a když jsem koukal na economic edition tak tam ty otvory jsou podtatně výš...
Tak jsem z toho trochu jelen vo vzít...
Taky mam obavu že když vemu verzi s větrákem tak abych tam dal vůbec nějakej chladič. Noctua má hrubym měřením 150mm a GeminII podle údajů 125mm + větráky.
Ještě mě zajímá jak jsou na tom s hlučností v základu oba z větráků...popřípadě jak jste řešili připojení přes 5V.