Pred dvomi tyzdnami som si kupil MSI DigiVox II A/D a pocas sledovania analog vysielania kablovky UPC som to neudrzal uz po pol hodine sledovania ani v ruke tak to bolo horuce strasne po dlhsej dobe sledovania mi obcas vypadol obraz no po dvochtyzdnoch som minuly stvrtok mal pustenu TV cca. 5-6 hodin v kuse , po nejakych 5 hodinach mi zacal vypadavat obraz t.j. tam kde predtym bola TV naskocila cierna obrazovka zo zrnenim a navyse mi to pekelne USB restartovalo PC este, tak som ju na treti pokus vytiahol zo zadneho portu pocitaca som to drzal v ruke obalenej trickom !!!! Obal ktory je z umelej hmoty hlavne na jednej strane toho tunera uz zmenil tvar a celkom to bolo citit !! Tak som to skusil pichnut do prednych USB preistotu a to hned po pripojeni resetlo PC zasa tak som to nechal 20 minut na stole vychladnut a znovu pripojil do zadneho USB lebo len tam to bolo nainstalovane a 20 minut som pozeral TV v pohode no ale uz zase to malo neskutocnu teplotu ..... tu na PCT vysla recenzia LifeView NOT TV a pisu ze dosahuje teploty 52 stupnov ,, no tak to MSI-cko ma rozhodne viacej pretoze to neudrzim v ruke tu si fotky z oboch stran je tam dost znadelne videt ze stou umelou hmotou nieje nieco v poriadku :
a hlavne teda na tejto strane s tym kodom je to videt uplne najviac , paradoxne na tejto strane sli okolo toho secky kable s PC ale tak nevim MSI nikde nenapisal ze to bude hriat vacej jak moj athlon 3500+
Preistotu som to zaniesol predajcovi ale ten nevie co stym tak dnes to posiela do MSI a dojde to mozno este niekedy behom tohoto roka co som pochopil --- lol fakt nevedia
Pôvodne ako to vyzeralo som nasiel len prednu stranu ale tak aj tam je videt rozdiel : http://www.pcmegastore.nl/catalog/images/DigiVox.jpg