Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Samsung ma problemy s vystupnou kontrolou v SR !!

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Vliv
    251

Standardní Samsung ma problemy s vystupnou kontrolou v SR !!

Dnes som si rano o 9:00 !! Kupil novy SAMSUNG 226 CW , dosiel som domov vsetko ako ma byt bolo zabalene monitor super ale cca. 5cm od horneho okraja display-u bol jeden riadok bielych pixelov !! Tak som siel k predajcovi na druhy konec BA ten ma poslal do servisu aut. ktory je zase na druhom konci mesta, v servise mi povedali ze aby mi vystavili suhlas ze je monitor chybny potrebuju VGA kabel ktory som niekde vytratil tak monitor a vsetko som nechal v servise a letel som domov pre VGA kabel a napajaci kabel ktory som zabudol prvy krat pribalit, takze som druhy krat dosiel do servisu aj s kablami , sackami a setkym co som im nedal do reklamacie ,, v servise si zobrali komplet balenie monitora a dali mi papier pre predajcu ktory je na druhom konci mesta .... tak som zo servisu s papierom siel k predajcovi kde mi zo skladu dali novy monitor a rovno sme ho na RMA oddeleni rozbalili a uz nanom BOLI nalepky o prejdenej vystupnej kontrole zo zenskym menom ... priezviskom !!
    Monitor funguje vyborne na druhy pokus ...

Cela kupa monitoru SAMSUNG 226 CW mi trvala 5 hodin a najazdil som vyse 100kilometrov a to vsetko kvoli tomu ze Samsung to vo svojej slovenskej tovarni riadne flaka !!!

EDIT : napisal som staznost priamo osobe zo samsungu a aj na info@samsung.sk ,, som zvedavy co mi nato povedia lebo cely den som mal kopec inej roboty ktoru mi samsung zrusil ich nedbalostou .
    Naposledy upravil MaTTo S; 18.09.2007 v 14:22.
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Monima ma problemy - reklamace MIRONET
    Založil Jirik v sekci fóra Zkušenosti s prodejci
    Odpovědí: 148
    Poslední příspěvek: 20.01.2005, 11:09
  2. Ma niekto uz v SR pausal na DIAL-UP od Telecomu?
    Založil daggy v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 30.09.2004, 09:32
  3. SR a ADSL od Vnet ma ho niekto???
    Založil TiGeR v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.07.2004, 10:15
  4. Samsung SyncMaster 959NF a 2 problemy
    Založil Nigga v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 18:54

Pravidla přispívání