Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Heh, dost nekonkrétní . Nechceš to trochu rozvést, ať víme?
No jasne, proc ne Jinak dodam, protoze vim ze mi to omlatite o hlavu, ze sem si vedom ze vetsina veci pujde resit, ale muj prvni dojem proste hruza.

Zapnu brand new notebook, natesen jak bude vse uzasny, asi pul hodiny to bootuje, objevi se okenko s informaci, mam navyber OK. Kliknu OK. Windows defender (WTF) nemuze neco, chyba 0x xyz, restart. 5 minut boot, zasek, autoreset, to jeste 2x, a pak nabehlo recovery...

Na systemu neni krom ulitlit ThinkVantage zadnej soft, a bootuje to asi 5 minut. Muj starsi DELL, kterym ma asi tretinu vypocetniho vykonu, je zasekanej balastem od mamy a ma XP startuje do minutky...

Pruhlednost je oskliva, a jeste osklivejsi je ten stin co ty okna hazeji (to asi pujde vypnout)

Uzasny letity vyvoj systemu, kdy Tento pocitac = pocitac a Mista v siti = sit

Je to hrozne pomaly

Cely je to jak nejakej playstation-style, ke kazdymu druhymu kliku to potrebuje uzivatelovo svoleni - tak kdyz kliknu tak mu asi svoluju nee? Vsude samy zabezpeceni, vypl jsem na co jsem prisel, takze mi to pro zmenu porad rve ze jsem nezabezpecenej a urcite zemru... Pak sem prohral prvni zapas s WIFInou, takze jsem to zaklap a sel spat