Jeste nedavno a jeste nekde na webu se prodava za cca 22 a vic tisic.Jen cas od casu se nekde na chvili objevila treba tesne nad nebo pod 20k.Ja ji ted sehnal za 18990,-Kc,coz je naprosta bomba + budu brat jeste 2 set-top-boxy a vse to vyjde na nejakych 22500,-Kc.Po odecteni DPH to vse vyjde jako bych kupoval pouze TV,tedy cca 18900,-Kc.Osobne si myslim ze je to dobry nakup.Rozhodne lepsi nez za ni nekde davat 22-24000,-Kc (nekde i jeste vic).
Chtel jsem TV uz s integr. DVB-T,ale ty co ho maji (v teto cenove kategorii),tak maji zase ostatni parametry o dost horsi (horsi kontrasty,jasy,nemely HDMI,atd...).Hledal jsem opravdu jak se dalo.Dalsi TV co mely dobry parametry a DVB-T staly uz zase sileny prachy.Takze jsem sehnal vcelku parametrove dost slusnou a velkou TV za pekny peniz,ale bohuzel bez DVB-T.Za ten dam cca 1750,-Kc,cili to neni tak strasny...
Jak jsem psal vyse,neni to zadna high-end TV,ale zase uplny propadak si myslim to take neni (mozna jak pro koho).Me se libila jak designove,tak parametrove a videl jsem ji i na vlastni oci a spokojenost.
PS: Jinak popravde,mit hromadu penez navic,tak si koupim asi urcite jeste nejakou lepsi... Uz ted jsem musel drit cely prazdniny na brigade jak divej.
EDIT: Za chvili pro ni jedu,takze dneska budu asi jen testovat propojeni s PC pres ten DSub kabel co mam doma.Ten DVI-HDMI jsem jeste nekoupil,ale snad se k tomu do konce tydne jeste dostanu.

Odpověď s citací