Citace Původně odeslal daso
Citace Původně odeslal DAN2
Citace Původně odeslal daso
vcera jsem mel jeden kousek na otrestovani a nemoh jsem se divit kam az sla pretaktovat..Bylo to Inno 64 MB DDR (Samsung 5,0) a z puvodnich 250/335 jsem se dostal na 100% stabilnich a funkcnich 340/440 (pri 450 se uz obevovaly artefakty).Docela me prekvapila
36% na gpu a 31% na pamětech to je celkem slušný nominální nárůst. V nějakém threadu si někdo stěžoval, jaký je inno3d shit. To jsi se dostal bez chladičů na pamětech a lepšího na gpu? Mě paměti končily na 400mhz bez chladičů. Jak poznám kolika ns paměti mám (u označení mají na konci tc50) a jak to můžu zkusit taktnout výše, když mám "šoupátka" v záložce taktovcí kmitočet nadoraz? Jiný tweak sw nechci používat. A jaký je vlastně rozdíl mezi 440mx a mx-se? Myslej jsem si (možná blbě), že jen ve frekvenci gpu/mem.
ja to vytah se standartni kartou.zadny upravy chlazeni.zvesal jsem a zvedal a furt jela Pes coolbits jsem byl taky uplne v pravo,tak jsem nainstaloval Powestrip a jel dal.Existuje uprava registru ([HKEY_CURRENT_USER\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak\DISPLAY1]
"NVCPLCLOCKINIT"=dword:00000001) ktera by mela tu skalo rozsirit.Ale nevim jestli to vali u vsech detonatoru.Driv mi to slo,ale ted neuspesne.
440MX je vzdycky 128bit, DDR
Hodne info mas tady:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16967
No to je teda síla, to jsem zase jednou naletěl, faktem je, že jsem nikde nebyl schopen najít žádnou specifikaci od karty, ani od pamětí, na webu výrobce není vůbec nic. Jinak v 3dm2001 mam 5900bodů, tak doufám, že nemám tu nejhorší možnou kombinaci.