Ahoj....nastinim situaci:
vcera byla tady v ostrave bourka....slehlo to tu nekde pobliz a odpalilo nam to jeden router a restartovalo nekolik PC. Tak sem vymemil router za predchozi jenz byl po reklamaci. Zjistil sem ze na Switchi je odpaleny port od puvodniho routeru.
Situace:Interni sit jede, router je v jinem portu ve switchi, dale ja na switch napojedno dalsich 16 PC, mame pripojeni od 802.cz pres nejakou hyberbolu(omlouvam se ale newim o co presne jde)
Problem:kdyz se chci pripojit na internet naskoci mi prihlasovaci formular od 802.cz ten vyplnim a pc mi to pripoji bez problemu k internetu. Avsak jen jedno PC z tech 16-ti.Kdyz chci pripojit druhe PC vsiti opet vyskoci tento formular a po vyplneni me opet pripoji k internetu ale ten predchozi to odpoji. Takze jen jedno PC v mistni siti muze byt naraz pripojeno k internetu
Nevim co je spatne....bud router spatne nastaveny, ale nemuzu se dostat do weboveho rozhrani pro nastaveni(po reklamaci), nebo je neco spatne na switchi. Potrebuju radu jak zjistit co je spatne