Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Ta Meteora se mi líbí, líbí se mi to jako místo, líbí se mi snad všechny fotky odtamtud - musím se tam někdy vypravit! Odklonoval (nebo dokonce i ořezal, také to bude dobré) bych ty autobusy/turisty nalevo, to mi to trošku kazí ...
Tiez som mal povodny zamer odmazavat to... ale nakoniec som sa na to bodol... Oni to nechavaju aj na oficialnych pohladniciach a pod... fakt milion turistov

Inak ak mam hovorit za seba, tak Grecko doporucujem na jar a fotit bud po dazdi alebo za veterneho pocasia do 10ej a po 16ej... Inak je to fakt peklo a aj so zrkadlom a RAWom som bol rad ak sa mi podarila dobra fotka. Jednak je prechodak a polarizak nevyhnutnost a jednak sa tam z toho tepla a bordelu v ovzdusi robia hnusne opary a velmi slaba viditelnost je.

Inak ako krajina je na tom Grecko imho fotogenicky veeelmi dobre (hory od vyzoru a la Tatry (Olymp) cez hory a la Adrspassko (tam su aj meteory ako vidno) az po vyslovene pustne kopce, more, ostrovy, pamiatky, utesy, ... skratka na fotenie fajn, ale za splnenia par podmienok - jar/jesen a vlastnym autom nie ako turisticka skupina...