Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Špatně řešené chlazení - prosím poraďte - všechno topí jak čert

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Špatně řešené chlazení - prosím poraďte - všechno topí jak čert

Zdravím.

Pořídil jsem si case LIAN LI A10A a ode dne postavení mám bohužel problémy s celkovou teplotou systému.
    VGA 8800GTX má v idle 80C, nemohu se dotknout ani okraje chladiče, i samotný plastový střed ventilátoru je hodně teplý. Zadní hliník je horký a co mě nejvíc děsí, že TV karta a zvuk karta, která sousedí od VGA přes 3 sloty je dost horká, dokonce i anténí konektory jsou horké. Ze zadního 120mm ventilátoru jde docela teplý vzduch. Okolo procesoru jsou součástky vařicí, že na nich neudržím prst. Paměti jsou také dost horké. Zdroj, který je umístěn vespod nemá možnost nasávat čerstvý vzduch, od bočnice ke zdroji je cca. 1.5cm mezera, takže zdroj nasává pouze přes tuto mezeru, bočnice nemá žádné díry, aby zdroj nasával čerstvý vzduch.

V malování jsem narychlo udělal pro představu schématko, jak jsem to měl předtím a zda by pomohlo otočit 120mm na CPU, který by nasával teplo od spodu (VGA) (viz. druhé schématko).

Díky za jakoukoliv radu.
    http://www.lian-li.com/product/produ...index=4&type=a
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Slimák; 16.07.2007 v 22:05.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání