dobry den, je to nejaka dobra co jsem vybiral svuj prvni lcd monitor byl to 20"
Fujitsu Siemens S20-1W s obrazovkou samsung a na technologii MVA(SPVA)
ale bohuzel jsem ho zbrkle prodal minuly tyden za 8tis.... ve vidine 24" HP ktere zrejme nakonec nebude

a nyni resim problem nechci osidit sebe ale ani svoje konto protoze to ze jsem ja debil a prodam levne vyborne lcd proti kteremu sem nemel ani N nezaslouzi...

ale ted k problemu
kdyz zeme vyprchala prvotni euforie ze 24" zrejme nebude zacal sem koukat po 22" a jsou dnes opravdu pekne i kdyz 1680x1050 se mi zda uz trosicku malo ale buiz nektere maji dokonce kontrast 1:3000 treba ze dynamicky
designove, ergonomicky cenove pekne monitory hlavne refresh 2ms sice g2g b2b pocitam vic,
ale jak rikam pekne

ovsem porad si rikam ze se osidim proti paradnimu SPVA panelu si koupim TN ci spise TN+

proto sem koukal i po 20 a ve svoji cenovce (do 10tis bez dane) sem nasel
toto:
20" LCD LG Flatron L2000C-SF

pekny 20 palec s technologii SIPS coz by mela byt ta nejkvalitnejsi ze tri dnes nejvice pouzivanych, zaroven co si jeste pamatuji ma mit nejdelsi pristupove doby ale jelikoz nejsem naruzivy hrac, uz si ani nepamatuju kdy jsem naposled neco hral..... spis na pc koukam na filmy, pracuju s internetem, ci photoshopem a nebo jako pc pouzivam jako velky mp3 player...

a tak si rikam potrabuju opravdu sips panel za 10tis? jedine co ted opravdu resim je abych se neosidil a aby mi panel nejakou dobu vydrzel aspon 3roky

pocitac mam postarsi jen 3ghz a grafika uz na hry neni davno(9700pro)
ale pocitam ze casem koupim novejis a zacnu hrat vic(hlavne starcraft2)

a ted babo rad...

co myslite vy ? pripade mate nejaky zaruceny tip na monitor ? nejradeji bych asi mva jelikoz poskytuje kompromis mezi kvalitou obrazu a jeho rychlosti...
moje zakladni pozadavky jsou min 20" wide a do 10tis bez dane

dekuji pekne na 100 000x