No tak mam tu jeden dost hnusny problem. Tak som kupil tie Twinmosy 333 CL2 (inak posledne dvojcislie je 50) a je to cele snimi nejake divne. Tak som behal zo starymi aj na 400Mhz (to boli Apacery 266MHz CL2) pri 2.9V a na najhorsom casovani. Dam dnuka tieto dal som ich na 400MHz najhorsie casovanie a najprv normal pohoda. Ale po restarte pri logu WinXP zrazu nasocila nie modra tabulka ale rovno ze : "Subor ktory sa nachadz v Windows\System32\...... je bud poskodeny alebo je strateny. Ked ho xcete obnovit pouzite CD WinXP alebo pri instalacii na prvej obrazovke ctlacte R." n a nieco take a uz to neslo. Tak som sa stym bavil potom mi uz ani nexcelo naformatnut disk a take shity a teraz to mam tak ze ked tam naghostujem WinXp a po prvom spusteni dam FSB (cize aj pamete) tak to fpohode nabehne ale po prvom alebo druhom restarte zase vyhodi tu istu hlasku a zase treba ghostovat alebo instalovat. No a to mi robi jak na 200 pri najlepsom casovani tak aj pri 200 na najhorsom casovani a to nehovorim o tom ze som sa zastavil asi pri 180MHz kym mi to neurobilo !! Takze teraz idem na 180 najtvrdsie casovanie a zatial pohoda. No nexapem tomu ze ked na 200+turbo to nabehne 1. krat fpohode dokonca aj SSSandra a aj Prime95 bezi uplne fpohode a druhy krat vybehne tato hlaska. Neviete cim to moze bytUz si neviem rady co mam ako spravit ale fakt neviem uz mi asi len ostava ich vyskusat na nejakej inej lepsej doske len neviem kto ma lepsiu dosku ako ja kua !! PLEASE HELP !! Hocico potesi
EDIT : myslite ze to bude ta Pamet ?? Podla mna to moze byt ona! Kua este na pamet som smolu nemal a tato vyzerala tak dzivo !!