Zdravím může mi nikdo poradit s tímto problémem......
Asi tak před půl rokem mi po vypnutí a zapnutí pc od zdroje odmítlo najet,(hardware se se testoval,disk opětovně najížděl a najížděl)pomohlo až opětovné vypnutí a zapnutí....to se pravidelně opakovalo až do včera...
Teď PC opětovně testuje komponenty a SATA HDD se neustále restartuje,pomáhá až 2-5 vypnutí a zapnutí.Zjistil jsem(pokus/omyl),že vada bude asi přímo v disku,protože po vypojení napájení HDD ,PC bez problému najede....leč nejsem si úplně jistý jestli je to HDD(WD 120GB-sata),v testech totiž je HDD ok,bez vadných souborů,jde na něj normálně zapisovat i mazat.Pro upřesnění dodám,že sata řadič je také ok,zkoušel jsem HDD hodit na další satu a je to stále stejné...na další satě je připojené DVD ROM a šlape jak hodinky....

Takže nemáte s tím nikdo zkušenost,nikde jsem četl,že by to mohl být i zdroj,ale nevím,nevím ...mám na něm připojen i HDD WD 60GB-IDE,DVD ROM-SATA a DVD RW-IDE a zde problém nemám.....

Moje sestava je: MSI KT6 DELTA-6590,AMD AthlonXP 2600+,1GB RAM,WD 120GB-sata,WD 60GB-ide,DVD-RW-ide,DVD-sata,ATI 9600PRO,fdd,zdroj ATX 300W