Čau, mám takový problém, už jsem to sem kdysi psal, ale už je to pryč takže píši znovu. Mám desku P5W DH Dlx, Core E6600, Corsair 2GB Twin2X PC6400 800MHz CL5, disk Seagate Barracuda 160GB SATAII, Leadtek WF PX6800GS 256MB, zdroj Fortron Epsilon 600W. Tři měsíce jsem jel na taktu 3420MHz Vcore 1.475V, paměti 950MHz 1.9V. Pak jednoho krásného dne se mi komp seknul a hodilo to modrou obrazovku. Tento problém už mám asi 2,5 měsíce ne-li víc. Zkusil jsem opravdu všechno možné, různé takty a napětí, včetně defaultních, ale nic nepomohlo. Zkusil jsem vyměnit paměti, protože jsem myslel, že to dělají ony, ale taky nic. Hodí to tuto chybu: Nápis, že nejspíš selhal nějaký hardware a pak je KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, zase nápisi, že operace byla zrušena atd.
a pak je *** STOP: 0x0000007A
*** atapi.sys - Address F.... a nějaký čísla
Zahajování výpisu fyzické paměti RAM...

A nebo to hodí modrou obrazovku bez toho nápisu "Kernel_data_..." a je tam
*** STOP: 0x000000F4
Zahajování výpisu fyzické paměti RAM

Většinou něco hraju, CS:S a mám nějaký MP3 na pozadí, už se mi to stalo i při hraní diabla 2, jestli je nějaký kus hardware vadný, rád bych ho reklamoval, ale nevím, jak zjistit, který to je. Prosím vás o pomoc, uvítám jakýkoliv nápad/návrh. Děkuji