Citace Původně odeslal PC1660
Citace Původně odeslal usuall
Ja som vcera skusil Vdd mod a dnes uz mam dosku v tahu...som si zle zmeral na aky odpor mam nastaveny trimer(1kOhm) a pravdepodobne som trafil pod 500Ohmov a tym padom skoro vyskratoval...sladky smrad a Epox je v cudu...holt ponahlal som a nechcelo sa mi cakat na multimeter tak to mam za 4800 Holt ked som blbec
To je fakt smula Ja tam dal natvrdo 1kO odpor a napeti stouplo z 1.6 na 1.77V. Jen si rikam, ze bych mel zkusit nejak lepe ten bridge chladit(zatim mam jen lepsi pastu a malej vetracek na puvodnim pasivu). Nemate nekdo predstavu, jak nato uchytit medeny chladic na procesor?? Na netu jsem uz nekolikrat videl foto, ale fakt nevim jak to ty lidi delaj..
Ako to nebola smola, ale moja nedockavost cize sprostost. zrovna ked Ty si sem napisal, ze si zmontoval Vdd mod, tak mi volal Jan a povedal som si, ze ho spravim teda tiez a nezmeral som si trimer. Zachvilu idem do obchodu s nou, co mi na to povedia...ked tak mam 4500 minus za svoju blbost
BTW: Ten heatsink som tam prichytil utahovaciami paskami. 3 pasky som spojil, pretiahol cez rebra pasivu a cez povodne 2 diery na heatsink som upevnil a drzal ako hrom. A utahovacie pasky vydrzia vacsinou 110°C, takze poho.