ASUS nemá Geily uvedené v QVL, ale to neznamená, že by s P5B Deluxe neměly jet. Problém bude asi v tom, že při nastaveném časování nezvládají vyšší takt než 900MHz. Já při OC postupuju asi takto (netvrdím, že je to nejsprávnější postup, ale mně se osvědčil):
1. Snížím základní frekvenci pamětí v BIOSU např. na 667 (267*2,5) nebo až na 553 (267*2,0) s časováním podle doporučení výrobce. Paměti mě pak neomezují - v prvním případě do frekvence 360 MHz (CPU 3,24 GHz) a ve druhém do 450 MHz (CPU 4,05 GHz).
2. Pak zvyšuju frekvenci po 5 MHz (většinou začínám u 300 MHz). Po odzkoušení limitních možností CPU (teploty, stabilita) zvyšuju taktování pamětí násobičem.
3. Až začne být PC nestabilní nebo nenaběhne vůbec, zvýším časování pamětí a pokud to nepomůže, snižuju FSB, dokud to není OK.

Kroky 2 a 3 samozřejmě kombinuju se změnou napětí.

Při realizaci kroku 3 je potřeba se rozhodnout, co je prioritou. U mě je to maximální FSB (zpracování videa), takže pokud začne být PC nestabilní, nastavím násobič popř. časování pamětí tak, abych nemusel snižovat FSB.