Ahoj všichni,
kámoš mě požádal o zveřejnění problému,který má s výše uvedeným HW. Jelikož zde na foru není registrován, předkládám jeho dotaz v plném znění...

cituji:

"Před časem jsem koupil externí televizi do USB MSI-DigiVOX A/D ( http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=612 ). Ve specifikaci jsem se dočetl, že stačí procesor 1,6 GHz a 256 MB RAM. Po nainstalování se téměř bez problému rozjela analogová televize.
Kvalita není dejme tomu špičková ale na PC telvizi přijatelná. Problém nastal po zapnutí digitálního tuneru.Na PC Athlon XP 2500 s 512 MB RAM se obraz i zvuk sekal tak ,že se na to nedalo dívat. Na NTB s Celeronem 2,66 GHz a 512 MB RAM to bylo obdobné a na PC C2D 6400 s 2x512MB a videokartou WinFast PX 7600 GS - 256 MB to dopadlo stejně tak.Na PC s C2D byl pro jistotu nainstalován čistý systém WinXP Pro, přesto se na to nedá taky dívat (síla signálu cca 70 %). Vyzkoušel jsem i nové ovladače ,patch a taky do WinXP jsem přidal opravný balíček pro DVB-T.
Máte někdo zkušenosti s tímto tunerem? Než ho odnesu na reklamaci chci jen vědět jestli to je jeho vlastnost - třeba špatné a
neopravené ovladače nebo je vadný celý DigiVOX A/D.
Mám sice takové podezření že to dělají špatné ovladače ,které se výrobce ani nesnaží opravit.
Je tu někdo z Brna a jede mu tento hybrid a byl by ochoten tento tuner odzkoušet na svém PC?

Díky za jakékoli postřehy a rady Pavel"