tak jsem ty Omegy (verze 2.4.68b) vyzkousel (na Win98SE) a je to uplny sh!t, uz pri instalaci to vyhodilo 5 prazdnych alertboxu (byla v nem jenom ikona a zadny text a tlacitko OK ) potom zmizel napis Ovladac ATI (nebo ATI Software nebo co to vypisuje) a napsalo se tam TITLE_CAPTION_MAIN, proste jako kdyz pri programovani nevyplnite nazev formulare, proste jako by ten instalator zapomel vsechny promenne zkousel jsem je instalovat jeste jednou, ale bylo to uplne to samy

tak jsem po instalaci driveru potvrdil restart, sel jsem do Control Panelu a zatuh - restart, sel jsem tam zase, uz v pohode ale klepnul jsem na Moznosti a zase zatuh- restart, sel jsem zase do Control Panel -> Moznosti a uz v pohode

potom se mi nejak zacala hroutit uz plocha, proste to zacalo padat, a to hned po nabootovani, ty pady mi rozdrbaly programy co se spousti pri startu, musel jsem preinstalovat firewall a proxy zatuhlo to hned po tom co se objevila plocha asi 9x z deseti pokusu dostat se do Windows, ten co to dela je uplnej lamer, je videt ze s temi problemy s padanim v desktopu uz 2 verze bojuje:

New (Omega 2.4.68b)
* Fixed some strange desktop lockup problems when using the 9700 2D drivers, now the 2D drivers are from the 8500 drivers, but the rest is pure 9700.

Old (Omega 2.4.66)
* Fixed the desktop "freeze" problem using the 9066 drivers in NON 9700 cards by using the 9062 display files (2D only), the rest of them are pure 9066 files.

tak jsem tam vratil Catalysty 2.3 a to zamrzani v desktopu ustalo, ale musim tam mit jeste nejaky zbytky tech Omeg, protoze me spousta veci blbne:
1) UT2003 nejde hrat, seka se to, kdyz projedu benchmark tak mam minimum 1.6fps a to je jeste polovina polygonu cernych a poradproblikavaji
2) zkousel jsem jedno DirectX6 !! demo pro programatory v Delphi, predtim jelo super rychle ted se to kazdou chvili skubne
3) v BF1942 mi pri hrani problikavaji ikonky ze tray a tlacitko start
4) na plose, kdyz dam Zobrazit plochu, tak nejen ze se minimalizuji vsechna okna ale zmizi i lista najdu ji az o rozliseni vys, a musim rozliseni chvili prepinat aby se mi do puvodniho vratila

a bylo by toho vic, uz si nevzpomenu, tak co na to rikate? je to na reinstall Windows, ja vim ale na ty Omegy? mate s tim taky tak spatne zkusenosti nebo .... jeste horsi?