LJ 1022 je slabší model, je to vlastne skoro to isté ako 1020-ka. Je lacnejšia, ale nepodporuje 6.000 stranové tonery, takže tlačiť bude trocha drahšie. Spočítaj si,či sa ti oplatí ušetriť teraz a potom platiť pomerne viac za toner. Ja osobne keby som mal dostatok financií a mal tvoje potreby tak by som bral 1320-ku, konkrétne Laserjet 1320n (má navyše zabudovaný JetDirect - sieťové rozhranie). Samozrejme je to o tom, že koľko teraz môžeš zainvestovať, keď nie sú prachy tak zbytočne sa budeš pozerať na drahší model. A hoppla, teraz som si pozeral stránku HP a vyzerá to tak, že 1320-ka bola nahradená P2015-kou, ktorá na tom cenovo vôbec nie je zle (oproti tomu za koľko sa predávala 1320-ka), a výkonnostne je na tom lepšie a používa 7.000 stranový toner. Skús sa na to pozrieť, vyzerá to docela slušne.

K tej 5L: ona zase taká spolahlivá nebola, ale niektoré vydržali fakt dosť dlho. Určite na tom bola lepšie ako 6L-ko, ale legendárne dobré tlačiarne boli 4L Plus. Z nich vlastne vychádza konštrukčne dnešná 2x00 rada ČB laseroviek.