Po nějaké době užívání mého nového subnotebooku ASUS W6F se podělím KRÁTCE i já o své dojmy:

Displej 13" je pro mě tak akorát. Viděl jsem naživo 12" a ten už je pro mě moc malý.
Když jsem notebook rozbalil a zapnul, zdálo se mi, že je displej nerovnoměrně podsvětlený, ale toto bylo jen při bootování, při takovém to přebliknutí (asi do jiného rozlišení), při nativním rozlišení je vše ok.

Displej je lesklý, můj první notebook s lesklým displejem. Chvíli trvalo než jsem si na to zvykl (třeba jinak směrovat lampičku), ale výsledný dojem po několika týdenním užívání - vynikající, špica, to "sklo" má něco do sebe a každý kdo ten displej vidí se nestačí divit.

Klávesnice - je o.k. Akorát když mačkám jedničku vlevo nahoře, občas nenaskočí, jakoby se v tom místě klávesnice nepatrně (o dva milimetry) prohýbala víc. Koupil jsem si přídavnou klávesnici, takže není co řešit a v buse nebo ve vlaku je to o.k.

Touchpad je skvělý, není to jen obyčejná plocha, ale je složený s malých buněk, po kterých prstem jezdíte jistěji.

Výdrž na baterie - cca 3,5 hodiny, ale to displej září přec celej autobus.

Hluk - při instalaci je mechanika krapet hlučnější, ale pak se zklidní a neslyšíte ji.

Obal je perfektní - je to nějaká slitina, je vidět že na zpracování nešetřili a že se jedná o manažerskou řadu notebooku.

Kontrolky mají příjemné modré podsvětlení, i touchpad.

K notebooku dostanete příjemnou brašnu a jako bonus neoprenové pouzdro a bluetooth myš. Čistící tkaninu na displej nepočítám, to je milé překvapení.

Závěr - neměnil bych za ty peníze. Jediné co mi chybí je nemožnost otočit a zaklopit displej, jako u Tabletu, ve vlaku nebo v buse by se to hodilo.

Resumé:

klady:

+ vynikající displej
+ vzhled a zpracování
+ výkon/výdrž

zápory:
- pouze 3 usb sloty
- v rohu klávesnice nestandardní stisk
- při načítání dat z mechaniky se rozjede naplno a mírně hlučí, pak se srovná a o.k.