Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
Ja samozrejme vim, jak to myslis a chapu, ze nejak hodnotit reprosoustavy ve vzahu k "nicemu" (zpusob pouziti, cena, typ a konstrukce...) asi nejde.
Ale ja jsem svuj monolog vztahl k "hodnoceni" - "bordel to dela na pul vesnice, rincej okenni tabulky a klepou se tasky na strese" nebo jak to presne bylo, coz jak jiste chapes moc objektivni faktor pro hodnoceni repro dle myho neni.
Proste mi jen prijde podivny, kdyz nekdo hodnoti reprobedny podle toho, jak dokaze subwoofer dusat zem.
To, ze mne napriklad starsi rady Creative Inspire 5.300 (samozrejme daleko mene vykonnejsi, nevybavenejsi a mensi bedny) hrajou hudbu daleko prijemnejs a zase samozrejme podstatne pokulhavaj u prostoru ve filmech ci nejaky 5.1 gamesy je pro mne jasny.
Muj nazor...
Myslím, že vím, co máš na mysli. Starší Creativy hrály vyrovnaně všechny pásma, nic nevyčnívalo (konkrétně tuhle řadu znám). U novějších sestav začíná být zvykem "co největší subwoofer naladěný na disko frekvenci, ať to rozklepe okenní tabulky, a cinkavé výšky". Taky nejsem zastánce tohoto druhu, proto jsem volil studiové monitory a stereo zesilovač a rozhodně si nemyslím, že bych někde udělal chybu