mam docela velky problem. dnes jsem chtel prodat PC (ten co mam v podpisu) a tak jsem ho trochu "čistil", což znamená vyndaval disk, palírnu a Audiginu, protoze tento HW si nechavam. po vyndani tohoto HW jsem chtel "kontrolne" zpustit PC jestli vsechno šlape a proste PC nenajelo
zkusil jsem prohazet ruzne ramky, mel jsem i vyndanou grafiku, dokonce i procik, vse jsem zapojil zpet a porad nic. vyndaval jsem uz i baterii co je na desce abych restartnul BIOS ale proste nic.
abych vysvetlil co to presne (ne)dělá :
po stisku tlačítka power se všechny fany i disk roztočí, ale monitor je "bez signálu" s PC neudelá to klasický "PÍP" jako pri každém startu!

zkusil jsem i vše odpojit a pustit jen CPU+CHLADI4+DESKA+RAM+GRAFIKA a proste porad to stejny...NENAJEl!

nevíte cim by to mohlo být? mam podezření na grafiku, protoze vse se rozbehne, slysim i trochu "zahrabat" pc ale proste zadny sinál do monitoru!
RAMky by meli byt vpohode, protože mam 3 moduly a zkousel jsem je ruzne prohazovat i pojednom zapojovat, ale beze změny. bohužel jinou AGP grafiku na test nemam!
nevite tedy co s tim? nevite jaky HW vydává ten zvuk "PÍP" při startu? v něm asi totiž bude problém