Citace Původně odeslal pepee Zobrazit příspěvek
ovladace som skusal vseliake, aj uplne stare.
vy co mate tu kartu, da sa vam v biose nastavit a aj fungovat na agp4x? viem ze tu uz hafca nieco spominal, ale nejak sa mi nezda ze ta karta podporuje aj agp4x, podla mna sa da ist len na agp8x. mozte to prosim vyskusat? a uplne super by bolo keby ste uz aj nejaku novu hru(napr. F.E.A.R.) otestovali, som zvedavy aky je rozdiel medzi agp4x a agp8x v novych hrach(viem, kazdy hovori ze skoro ziadny, ale nevidel som nove testy z novych hier)

mozna sa mi podari zohnat najlepsiu dosku pre socket A -> ABIT NF7-S rev 2.0 (ta by mala pretocit mojho athlona xp 1700+ az na 2200Mhz a mozno az na 2400Mhz)
myslite ze by to na nej uz malo ist?(myslim ze hej a ak nie, tak je v prdeli asi grafika)
a este by ma zaujimalo, kedze ta ABIT ma bude stat az 2000sk, ci by nebolo lepsie prejst rovno na socket 754 (ked aj s najlacnejsou doskou s chipsetom K8T800 a sempronom 2500+ 256KB L2 cache - samozrejme obe zostavy pretocim na max.). myslite ze tento novsi chip K8T800 oproti nforce2 by bol viditelne lepsi-rychlejsi? hlavne mi ide o to ze ktory chip mi bude menej brzdit grafiku(x1600pro AGP) a ci to bude dost viditelne. (na doske s754 nebude dual ram, za to na tej ABIT je)

mnoho krat dik za odpovede(ponahla to, musim si rychlo vybrat, lebo stratim vsetky ponuky)
Takže si nedáš povedať a zase by si šiel do VIA chipsetu? Radšej kúp najlacnejšiu S754 dosku s nF3 alebo SiS chipsetom a pojde to určite OK ale zase zabudni pri low-cost doskách na brutálny OC... ale oplatí sa ti to lepšie ako kupovať nejakú predraženú Soc.A dosku, do ktorej už žiadny nový procesor nedáš.