Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Ipod Dock podomacku! Dřevo? odkud!

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Ipod Dock podomacku! Dřevo? odkud!

Ahojky všem..ač nejsem žádný kutil či bastlíř (mám obě ruce levé) tak po zakoupení Ipod jsem se nadchnul pro nějaký Dock jak jej přezdívají, česky kolébka. Tudíž jsem si ji vyrobil z redukce, původního kabelu a originální krabičky, viz foto.

S výsledkem jsem spokojen, není to můj nápad, návod jsem našel na jiném foru. Ale přeci jen, napadlo mě, že dřevěný dock by byl mnohem pěknější nemluvě o praktičnosti a použitelnosti. Jen k němu potřebuji nějakou dřevěnou krabičku, menší velikosti, do které bych nějak napasoval tuto část

Pak by mi stačilo již je kablík vevést zezadu krabičky a hotovo. Nějaké nápady kde takovou hezkou krabičku sehnat? Potřebuji v podstatě takovou rozevírací kazetu, nevím zdali jsou užil dobrý obrat nicméně věřím, že víte o co mi jde.

Kolega mi ještě poradil zeptat se stolaře. Ale stolař se mi na to nejspíše vykašle, nebo nasadí neunosnou cenu,že?
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 04.10.2006 v 19:57.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání